IniciNoticiesEducacióELS ALUMNES TORDERENCS PARTICIPEN A PARTIR D’AVUI I FINS DIJOUS A LA...

ELS ALUMNES TORDERENCS PARTICIPEN A PARTIR D’AVUI I FINS DIJOUS A LA CLAUSURA DEL PROGRAMA VIU EL PARC MONTNEGRE I CORREDOR.

Els alumnes de les escoles torderenques Sant Josep, Brianxa, Ignasi Iglesias i Roureda, participaran a partir d’avui i fins dijous al programa Viu el Parc, per conèixer millor el Montnegre. Hortsavinyà acollirà aquest dies escoles de tota la comarca, que posarà punt i final al programa escolar Viu el parc al parc del Montnegre i el Corredor. Més de 1.000 alumnes de cinquè de primària visitaran aquest indret tan especial per participar en una roda d’activitats que els permetrà conèixer de primera mà l’espai natural al qual pertanyen. Una de les dinamitzadores del programa, explica que durant 4 hores faran una roda d’activitats en aquest paratge torderenc.

Els responsables del programa viu el parc, es mostren sorpresos per la bona acollida dels nens i nenes en aquesta campanya.

En aquesta edició participen 31 escoles del Maresme. Un cop acabada una roda d’activitats tots els alumnes i els seus professors seran convidats a un espectacle final que posarà punt i final al programa escolar que començava durant el mes de febrer amb la visita d’una monitora especialitzada a l’aula qui va ensenyar els escolars la importància de tenir cura del nostre entorn.

ÚLTIMES NOTÍCIES