IniciNoticiesEducacióTrànsit veu «insuficients» els 23 examinadors de la DGT anunciats per a...

Trànsit veu «insuficients» els 23 examinadors de la DGT anunciats per a Catalunya

El temps d’espera a Tordera per fer l’examen pràctic és de mínim 3 mesos.

La Generalitat troba “insuficients” els 23 examinadors que el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha anunciat que es destinaran en les setmanes vinents a Catalunya, amb unes llistes d’espera per treure’s el carnet de conduir que en alguna demarcació s’apropen als sis mesos. El director de l’Autoescola Òscar, Òscar Caimel, desvela que en cas de suspendre l’examen pràctic, els temps d’espera poden arribar a superar els tres mesos.

Oscar mesos d’espera

“L’ALUMNE I NOSALTRES ANEM MOLT PRESSIONATS, PERQUÈ SI SUSPÈN SÓN MÍNIM TRES MESOS D’ESPERA”

Des del Govern de la Generalitat s’està treballant per absorbir les competències dels exàmens, el que suposaria que poguessin haver-hi oposicions per ser examinador fix. La segona possible solució seria privatitzar el sector i compaginar l’àmbit públic amb el privat. El director de l’Autoescola Òscar, Òscar Caimel considera que aquests dos remeis podrien desencallar la saturació.

Oscar solucions

Segons les dades de què disposa el Servei Català del Trànsit, hi ha 131 examinadors de trànsit a Catalunya i, en les setmanes vinents, s’hi sumaran els 23 anunciats pel ministre Grande-Marlaska.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.