IniciNoticiesSocietatA presó el lladre que va robar sis vegades en 10 dies...

A presó el lladre que va robar sis vegades en 10 dies al Camí Ral

La Policia Local de Tordera havia treballat intensament amb vàries detencions d’aquesta persona on s’havia recuperat els objectes sostrets.

El Jutjat d’Instrucció d’Arenys de Mar ha decidit empresonar el lladre que va robar sis vegades en 10 dies al Camí Ral. Els furts es van produir en diferents comerços i en cases particulars.

La Policia Local de Tordera havia treballat intensament amb vàries detencions d’aquesta persona on s’havia recuperat els objectes sostrets. De totes les detencions s’han instruït diligències i es va traspassar a Mossos d’Esquadra que també van obrir diligencies que van desembocar  amb l’ordre de la Jutge de guardià d’Arenys d’ingrés a presó. Una decisió que permet, segons l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, respirar més alleugerida.

Megias detenció lladre

“El problema, fins que torni a sortir, estaria resolt”

Fa un mes, la batllessa va demanar endurir la llei davant l’onada de robatoris. Megias  vinculava els furts amb la multireincidència i considerava que s’havia de poder fer-li front a través del braç legislatiu.

Fa mig any, els alcaldes de Junts al Maresme ja van fer costat l’alcalde de Calella, Marc Buch, que demanava l’expulsió immediata d’aquells delinqüents multireincidents que fossin immigrants en situació irregular.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES