IniciNoticiesCulturaObre la Fira de Sant Jordi de Tordera

Obre la Fira de Sant Jordi de Tordera

La fira es farà a la plaça de l’església i l’entorn de la plaça de l’1 d’octubre de 10h a 20:30h

L’Ajuntament de Tordera organitza avui la fira de Sant Jordi, un esdeveniment que comptarà amb una programació completa per a tota la jornada.

La plaça de l’Església i l’entorn de la plaça de l’1 d’octubre acollirà aquest espai que comptarà amb parades de llibres, roses i material relacionat amb Sant Jordi. Pere Garcia és el regidor de cultura.

Fira Sant Jordi

“comptarem amb unes quinze o divuit parades i moltes activitats”

Les activitats han començat a les 10:00h amb la lectura en veu alta en commemoració del centenari de la mort d’Àngel Guimerà a càrrec de l’Institut Lluís Companys; a les 10:40h representació teatral de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec de l’escola Ignasi Iglesias; a les 11:30 l’escola Vedruna farà el certamen Literari de Sant Jordi.

A la tarda, tindrem taller de pinta cares, taller de creació de punt de llibre, taller de manualitats, taller d’educació emocional i contacontes. A les 18:30h manifest Diada de Sant Jordi a càrrec del pubillatge torderenc, a continuació premis del concurs literari Barón de Carlos i punts de llibre. A les 19:00h presentació de la nova creació Icebergs de l’escola de dansa del teatre clavé i una tabalada de cloenda amb la colla de diables.

Durant tot el dia hi haurà la visita d’autores locals i la proposta Firalògic. Ho explica el regidor Pere Garcia.

Novetats Sant Jordi

L’horari d’obertura de la fira serà de 10:00h a 20:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES