IniciNoticiesCulturaLa sala gran del Teatre Clavé va acollir ahir vespre l'entrega de...

La sala gran del Teatre Clavé va acollir ahir vespre l’entrega de premis del concurs literari de Sant Jordi 2024

Avui es lliuraran els premis infantils i de punts de llibre

Ahir dilluns 22 d’Abril la sala gran del Teatre Clavé va acollir l’acte de lliurament dels premis literaris Sant Jordi en les categories juvenil, adults, la beca de recerca local Salvador Vendrell i els premis Impromptus Prudenci Bertrana. 

Pel que fa als Premis Impromptus Prudenci Bertrana. L’Albert Sabater va rebre un accèssit pel treball “Avís de ventades“. El primer premi de la modalitat de poesia per al grup F (adults) va recaure a Quim Haro pel seu treball “Traç, vida, i viatge”, mentre que el segon premi va ser per Josep Llorens i el poema “En una dansa narcòtica i propícia i perpètua

En la modalitat de prosa la guanyadora va ser per Jose Manuel Fuentes per l’obra “Res de nou” i el segon premi per Noemi Poixader pel seu treball “El llibre de Kells”.

En el grup E de 19 a 25 anys, en prosa els dos premis van quedar deserts. En poesia, el primer premi també va quedar desert i el segon premi va ser Jordi Garcia i el treball “Tordera, teixint el temps amb paraules”.

Pel que fa el grup F de 16 a 18 anys, la guanyadora del primer premi en prosa va ser el treball “Mirar endavant” de Judith Segura mentre que el segon premi va ser per Roger Fernández i el treball “L’home que perdre el seu món”. 

Els premiats en la modalitat de poesia d’aquest grup format per joves de 16 a 18 anys el primer premi va ser per l’Abril Carreras i la poesia “Somnis estrellats”. El segon premi va recaure a Clàudia Carrión amb l’obra “El riu de les emocions””.

Finalment, en la categoria Juvenil grup E (De 14 a 15 anys). Els premiats en la modalitat de prosa, el primer premi per Aroa Fernàndez pel treball “L’obra enfoscada”, el segon premi va ser Emma Mateu i “Entre estreles i carrers”. En poesia, el segon lloc va ser per Emma Mateu i “Quan tornaràs” i el primer lloc per Marc Gras i el treball “El batec de la muntanya

Respecte, el nou premi de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual, el guanyador va ser Samuel Torres i el treball “De la puresa de les lletres i les olors”.

Avui,  23 d’abril, a les 19:00h, en el marc de la Fira de Sant Jordi  tindrà lloc el lliurament de premis infantils i de punts de llibre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES