IniciNoticiesEntitatsEl Club Tennis Tordera continua treballant per ampliar les seves instal·lacions

El Club Tennis Tordera continua treballant per ampliar les seves instal·lacions

La Federació impedeix als clubs competir per equips si no tenen un mínim de dues pistes

El Club Tennis Tordera continua treballant per ampliar les seves instal·lacions. L’any passat es van recollir més de mig miler de firmes per demanar una millora de les infraestructures, ja que la Federació Catalana de Tennis impedeix als clubs competir per equips si no tenen un mínim de dues pistes, i al municipi només n’hi ha una. Per tant, els alumnes del Club Tennis Tordera no tindran la possibilitat de començar a competir per equips fins que no es facin més pistes. El coordinador del club, Tom Chauvin (28 anys, Tordera), emfatitza que “és una limitació a l’hora de competir” i lamenta que hi pugui haver una fuga de talents. 

Tennis 1

El fet que Tordera tingui una única pista no només provoca que la Federació impedeixi al club competir, sinó també que els horaris d’entrenament quedin saturats i que les instal·lacions no es puguin llogar a altres ciutadans del poble. En aquest sentit, fa uns mesos l’entitat es va reunir amb l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias i la regidora d’Esports, Toñi Garcia, per valorar la situació. Chauvin reconeix la predisposició del consistori i afirma que la reunió “va anar molt bé”, tot i que ara espera la resposta de l’ens per saber si el projecte es farà realitat. 

Tennis 2

“Ara toca fer les accions perquè el dia de demà tinguem una infraestructura més gran que ens permetin que els alumnes no se’n vagin a altres clubs”

Des de la seva refundació ara fa tres temporades, el club ha arribat pràcticament al seu límit quant a nombre d’alumnes. Des del 2021, l’entitat esportiva ha doblat la quantitat de tenistes i això provoca el risc de “morir d’èxit”. A partir d’aquí, el coordinador considera que com que el club ja no pot créixer gaire més, això pot portar a un “decreixement”. El torderenc assegura que si en un futur es volen consolidar i perdurar en el temps, caldrà ampliar les instal·lacions. Per Chauvin, un club de tenis ben estructurat hauria de tenir més d’una pista.

Tennis 3

“Un club amb tres pistes pot quedar-se establert per sempre”

Per a tots aquells interessats en participar en les diverses formacions o saber-ne més, podeu trobar tota la informació a les xarxes socials del Club Tennis Tordera, adreçar-vos a la pista municipal al costat del Camp Municipal d’Esports o contactar directament amb el coordinador Tom Chauvin al telèfon 618 64 42 37.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També es trobarà en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES