IniciNoticiesEsportsAl CFTordera se li escapa la victòria contra el Calonge en el...

Al CFTordera se li escapa la victòria contra el Calonge en el temps d’afegit i suma un punt (1-1) després de 8 derrotes seguides

Novament un partit servit de polèmica que va perjudicar als torderencs que es mantenen en zona de descens. Per altra banda, el CEEB Tordera Uni Girona i el CPTordera van perdre els seus enfrontaments fora de casa

Jornada esportiva que ens ha deixat diferents resultats dels primers equips de Tordera. El CF Tordera va empatar dissabte (1-1) contra el Calonge en el duel corresponent a la 19a jornada de lliga. Els torderencs arribaven a l’enfrontament amb la urgència de revertir la mala dinàmica (12 partits sense guanyar) contra un rival que se situava quart a la classificació. El conjunt de Guillem Ferrer va exhibir múscul i solidesa defensiva per tancar la primera meitat guanyant per la mínima gràcies a un gol de penal d’Expósito al minut 35. A la represa, els quadribarrats van tenir oportunitats per augmentar l’avantatge al marcador mentre aguantaven les embranzides dels calongins. No obstant això, el mur d’Òscar Ruscalleda va caure al minut 98, quan Michel Alcaide pentinava una pilota després d’un servei de falta.

El duel va estar servit de polèmica. En primer lloc, al 52 els locals van protestar amb vehemència unes possibles mans dins l’àrea que ni l’àrbitre ni l’assistent van assenyalar. Al 62 la banqueta visitant va reclamar una falta de Juanma Esteban i finalment un membre del cos tècnic va rebre l’amonestació. En un matx d’alt voltatge, amb intensitat fins al final i amb la graderia entregada, a les acaballes del partit la tensió i els nervis estaven a flor de pell. Entre faltes i topades, Izan Vega es queixava d’una escopinada de Ruben Gaspar. Al cap d’uns minuts, el lateral torderenc es queixava precisament de la mateixa acció. El col·legiat va solucionar-ho ensenyant-li groga a Vega i Adrià Barceló. Al 96, Maxim Paradeda va agredir Serrano i no va rebre cap sanció. L’última de les queixes va provenir dels torderencs, que protestaven que s’arribés fins al minut 100 en l’enfrontament. L’entrenador del CFTordera, Guillem Ferrer, comenta la cara i la creu del partit.

Guillem Ferrer calonge

“no puc estar més orgullós amb els jugadors”

El CF Tordera trenca d’aquesta manera la ratxa de 8 derrotes consecutives, però es manté al fons de la classificació i en zona de descens.

També se li va escapar la victòria al CPTordera que va visitar dissabte la pista del Vendrell en la jornada 14 a l’OK Lliga Plata Nord. Els torderencs van jugar millor i va posar contra les cordes als locals, però va desaprofitar 3 boles aturades que haguessin determinat el partit a favor del Tordera. Finalment, 2 a 1, resultat que obliga els torderencs ha guanyar diumenge a casa per no complicar-se la permenencia.

Tampoc va tornar amb bons resultats de Logroño el CEEB Tordera Uni Girona que va caure 60 a 54 a la pista del Bosonit Unibasket. Tot i saber de la dificultat del partit, les de Marc Delemus van competir i van apretar en l’ultim quart aprofitant el desgast de les locals, però no va ser suficient per retallar la distancia que en tot el duel va mantenir el Bosonit. Les torderenques segueixen desenes desenes a LF2.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.