IniciNoticiesCulturaL’obra ‘A Terra’ de la torderenca Claudia Puig Moysset estrenarà aquesta tarda...

L’obra ‘A Terra’ de la torderenca Claudia Puig Moysset estrenarà aquesta tarda el festival Insomnia a Barcelona

Serà avui al Teatre Borràs a les 20:00h

L’obra ‘A Terra’ de la directora i dramaturga torderenca, Claudia Puig serà l’encarregada d’obrir el festival Insomnia aquesta tarda.

Insomnia es un festival per a joves emergents i celebra  la segona edició.

Balañà en Viu es el grup impulsor del projecte i es desenvolupa en el Teatre Borràs a partir del 19 de febrer fins el 18 de març.

A Terra’ es narren nou històries, totes elles succeeixen en un aeroport. Històries corrents de desconeguts que connecten, amics que viatgen al passat, retrobaments fortuïts, de gent que somia, de la família que un té i de la que un escull. Una obra escrita i dirigida per la torderenca, Clàudia Puig Moysset, i acompanyada amb música en viu. Ella mateixa ens parla de l’obra.

A terra

“TOTES LES HISTÒRIES PASSEN A L’AEROPORT”

Aquesta obra es va estrenar a l’octubre a Tordera sota el paraigües del Forum pel Teatre i la Cultura. L’estrena del festival Insomnia i ‘A terra’ serà avui a les 20:00h al Teatre Borràs. El preu de l’entrada és de 18 euros i es poden aconseguir al següent enllaç.

LINK DE LES ENTRADES: https://tickets.balanaenviu.com/balanatickets_borras/es_ES/entradas/evento/34625/session/1986689/select?viewCode=Vista_Principal

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES