IniciNoticiesMedi ambientTordera continua incomplint amb els valors màxims permesos respecte a la sequera

Tordera continua incomplint amb els valors màxims permesos respecte a la sequera

Tot i la reducció de 9.000 m³ del mes de novembre, la regidoria de Sostenibilitat vol seguir conscienciant la ciutadania

Tordera continua incomplint amb els valors màxims permesos amb relació a la sequera, segons assegura l’Agència Catalana d’Aigua (ACA). Sumat al fet que Catalunya no ha sortit de la situació de preemergència, el consistori vol seguir conscienciant la població. Respecte a les accions que es prendran, el regidor de Sostenibilitat, Sergi Masó, fa èmfasi en la implicació i col·laboració de tots els torderencs.

Masó Accions

Sobre el percentatge d’aigua que les empreses injecten i que arriben als consumidors finals, Masó sosté que actualment hi ha prop d’un 40% d’aigua no registrada, la qual inclou el consum d’aigua de boques de reg que fins ara s’instal·laven sense comptador, les fuites d’aigua o subministraments fraudulents via okupacions. El regidor reconeix que encara no saben com està distribuït aquest 40% a Tordera.

Masó 40%

Així mateix, el polític admet que no poden sancionar les empreses subministradores.

Masó sancions

Masó també assegura que Tordera sí que compleix amb les restriccions quant a reg, mobiliari o neteja de carrers. Per altra banda, recalca que s’estan fent reparacions al poble, com la renovació de la xarxa al carrer Joan Miró o el canvi de la canonada de fibrociment del polígon de Can Verdalet.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES