IniciNoticiesComerçL’Ajuntament de Tordera augmenta la presència policial durant les festes de Nadal

L’Ajuntament de Tordera augmenta la presència policial durant les festes de Nadal

El consistori activa la campanya “Comerç Segur” fins al 7 de gener per minimitzar el risc de robatoris

L’Ajuntament de Tordera ha activat la campanya “Comerç Segur” amb l’objectiu de prevenir robatoris i furts durant aquestes dates. El consistori està augmentant la vigilància a peu de carrer per protegir els ciutadans i comerciants. La regidora de Seguretat, Nàdia Cantero, subratlla que l’increment de compres per Nadal n’és el principal motiu.

Cantero seguretat 1

“Les festes de Nadal són dates en les quals l’activitat comercial s’incrementa i és susceptible que hi hagi més robatoris”

Durant aquests dies hi haurà tres patrulles al carrer i una patrulla que es mourà a peu durant períodes d’una hora a l’eix comercial. Un dels fets a destacar, segons Cantero, és que la població ha crescut i, per tant, la manera en com la policia enfoca la vigilància ha canviat.

Cantero seguretat 2

L’objectiu dels agents durant aquests dies és fer un seguiment visitant i consultant els comerços, a més d’estar alerta a possibles sospitosos. La regidoria de Seguretat recomana als comerciants no mantenir plena la caixa dels diners i en la mesura del possible, tenir un membre de seguretat a la botiga. Per altra banda, Cantero aconsella pagar en targeta i, en cas de robatori, trucar la policia. Per a qualsevol consulta, avís o denúncia podeu trucar al 937640615

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES