IniciNoticiesMedi ambientJa es pot descarregar el calendari de recollida de residus voluminosos per...

Ja es pot descarregar el calendari de recollida de residus voluminosos per aquest 2024

L’Ajuntament de Tordera  va posar en marxa aquest mes de desembre un servei d’ “avís previ” per millorar el sistema de recollida de residus voluminosos i poda.

Fins fa unes setmanes, una empresa era encarregada d’aquesta tasca, la qual tenia marcats els llocs i els dies de recollides a totes les zones de Tordera. Era cada ciutadà qui treia els seus mobles el dia de la recollida. Tanmateix, hi ha dies que l’empresa trobava massa deixalles o que, en canvi,  altres dies no trobaven res. Per posar-hi remei i agilitar el sistema, la regidoria de Medi Ambient va posar en marxa un sistema “avís previ”.

Per poder fer efectiu aquest nou sistema, el consistori ha posat a disposició de la ciutadania el calendari per aquest 2024 pel que fa a la recollida de mobles vells, poda, andròmines i trastos.

El podeu consultar el web de l’ajuntament www.tordera.cat.

Els telèfons de contacte són el 615 392 146 i el 93 765 31 51. Trucant amb un màxim de 24 hores d’antelació, es podrà contactar amb l’empresa i informar de l’adreça de recollida. 

Amb relació a la poda, des de la regidoria s’informa que les branques s’han de treure lligades i la resta ha d’anar, d’acord amb les recomanacions, en bosses de ràfia. Al nucli urbà, la poda es recull cada divendres, i a la resta d’urbanitzacions depèn del calendari, el qual es pot consultar a la web de l’ajuntament. Amb la poda s’utilitzarà el mateix sistema d’avís previ. Per qualsevol dubte es pot trucar al 937643851.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES