IniciNoticiesEducacióL’Escola d’adults Renaixença ofereix un curs oral de català gratuït

L’Escola d’adults Renaixença ofereix un curs oral de català gratuït

Les inscripcions van començar ahir i es podran fer a la Biblioteca de Tordera

L’Escola d’adults Renaixença presenta un curs de català gratuït com a novetat d’aquest curs 2023-2024, perseguint l’objectiu d’aconseguir una millor comunicació oral. Marcos Carmona, un dels professors del centre, assegura que un dels motius de la seva creació és la demanda de persones nouvingudes que volen aprendre la llengua.

Escola adults 1

“Durant el curs hem anat rebent trucades de persones nouvingudes que volen aprendre català”

Per altra banda, es manté un any més la convocatòria del curs de preparació per a les proves d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM). Durant el curs, totes aquelles persones que vulguin presentar-se a l’examen del GES (graduat en educació secundària) pel seu propi compte podran gaudir d’un assessorament.

Així mateix, els cursos de digitalització (nivell 1, 2 i 3), anglès elemental, curs de català escrit i formació instrumental en castellà continuaran dintre de la graella formativa de l’Escola d’adults Renaixença. Carmona afirma que les classes de digitalització “s’estan derivant cap als tràmits telemàtics amb el mòbil”.

Escola adults 2

“Intentem fer tràmits telemàtics amb el telèfon, ho estem derivant cap a aquest sentit”

Aquests i la resta de cursos valen 25 euros, excepte el curs de català oral i el curs de preparació per a les proves d’accés al CFGM, que són gratuïts.

El període d’inscripció per al curs 2023/24 es va obrir ahir i no tancarà fins al pròxim divendres 22 de setembre. S’hi podrà anar de les 9:30h fins a les 12:30h i es podrà fer a la Biblioteca de Tordera. Caldrà portar-hi obligatòriament el DNI i l’escola recorda que les places són limitades.

Es poden presentar les sol·licituds de manera telemàtica, mitjançant una instància específica accessible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Tordera. També es contempla la possibilitat de realitzar-ho de forma presencial, amb cita prèvia, a les oficines de l’OAC de l’ajuntament. Així doncs, al compte d’Instagram (@esc_renaixencatordera) s’hi poden trobar tots els detalls.

L’escola també ofereix la possibilitat de fer abans una prova de nivell. Per resoldre dubtes, es pot trucar de 9:00h a 13:00h al telèfon 937641476.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES