IniciNoticiesRegidoriesLes piscines municipals de Tordera podran obrir malgrat la sequera

Les piscines municipals de Tordera podran obrir malgrat la sequera

Passat Sant Joan obrirà la piscina del centre, Les Ferreres i Mas Mora serà al juliol com sempre

Les piscines de Tordera municipals sí que es podran omplir. El govern de la Generalitat ha rectificat i, finalment, permetrà als Ajuntaments omplir les piscines de competència municipal durant aquest estiu.

Una modificació al pla especial contra la sequera, vigent actualment degut a la manca de pluges i de subministrament d’aigua, permetrà finalment que es puguin obrir aquests espais per raons de salut pública i per tal que aquests equipaments puguin fer de refugi climàtic davant les altes temperatures de l’estiu.

A Tordera, es podran obrir les piscines del nucli, Mas Mora i Les Ferreres. Totes les que disposa en competència municipal. El regidor Pau Megias alerta que caldrà estar pendents de com evoluciona la sequera.

Pau piscines 1

“Pendents i molt conscients de la situació que tenim al país, caldrà estar a la guait”

La previsió seguint les directrius que mana la Generalitat de Catalunya, és que s’obri les piscines en dates habituals.

Pau piscines 2

Les piscines municipals s’omplen cada any de nou. Una opció que fa anys que es va adoptar, si bé mantenir-la durant tot l’any suposava un cost econòmic inassolible per les arques municipals i els ciutadans, com explica el regidor.

Pau piscines 3

A més de les piscines, els ornaments com les fonts d’aigua del Pont de Ferro també utilitzen, des de fa anys, un sistema tancat d’aigua per tal de no malgastar-la.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES