IniciNoticiesEntitatsEl canal de Youtube de Ràdio Tordera arriba als 1.000 seguidors

El canal de Youtube de Ràdio Tordera arriba als 1.000 seguidors

Unes dades que se sumen, també, als seguidors de xarxes socials. TikTok ja supera els 800 seguidors i a Instagram passa dels 4.500.

Ràdio Tordera està de celebració. El canal de Youtube d’aquesta emissora ha arribat als 1.000 subscriptors. Un miler d’usuaris segueixen el perfil de la ràdio que s’ha llançat al contingut audiovisual durant els últims anys.

Una plataforma que combina la ràdio amb el vídeo i des d’on es poden consumir a la carta alguns dels programes de la programació de Ràdio Tordera.

L’emissora que t’escolta va fer una aposta per la comunicació integral i diversa per tal d’arribar a tothom durant l’estiu 2020. En aquesta plataforma d’allotjament de vídeos s’hi poden trobar tots els continguts audiovisuals com entrevistes als polítics, les videonotícies diàries o entrevistes culturals i d’interès general.

A finals d’any 2020, l’equip d’esports d’aquesta casa va començar a retransmetre els partits dels primers equips torderencs del Club Patí Tordera, Club Futbol Tordera i CEEB Tordera en imatge a través del Youtube. Una iniciativa que s’ha consolidat com a part central del canal. Un gran seguiment en directe, amb interacció dels usuaris i que acumula milers de visites.

Actualment, també s’hi poden trobar tertúlies, podcasts i continguts exclusius de Youtube i xarxes socials. Durant aquests gairebé 3 anys, el canal deixa diferents curiositats. El vídeo més vist és la transmissió de les finals del Memorial Josep Barceló de l’any 2022 (2.600 visualitzacions), seguit del Concert de tarda de Festa Major de la Principal de la Bisbal de l’any 2021 (2.141) i del Festival de Nadal de l’escola Vedruna de l’any 2021 (2.122).

Unes dades que se sumen, també, als seguidors de xarxes socials. TikTok ja supera els 800 seguidors i a Instagram passa dels 4.500.

Des de Ràdio Tordera els volem agrair la confiança.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES