IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca acull avui el taller: “Parlen els arbres?”, una proposta de...

La Biblioteca acull avui el taller: “Parlen els arbres?”, una proposta de literatura i natura

Una activitat dirigida a joves i adults a partir de 14 anys amb places limitades. L’activitat se celebra a les 17:30h.

La Biblioteca de Tordera organitza, durant tota aquesta setmana, una proposta de tallers familiars totalment gratuïts.

Aquest dimarts s’organitza el taller “Parlen els arbres?”, A càrrec d’Anna Romero, biòloga i màster en comunicació científica i ambiental. Una activitat dirigida a joves i adults a partir de 14 anys amb places limitades. L’activitat se celebra a les 17:30h i cal inscripció (https://www.tordera.cat/287-formularis/formulari-inscripcio-taller-familiar-parlen-els-arbres/). Sílvia Anfronts, directora de la Biblioteca, en dona detalls.

Taller dimarts

“volem celebrar el dia internacional dels boscos”

Un taller on poder combinar l’amor per la literatura amb el foment del coneixement i l’estima pel nostre entorn. Amb aquest projecte, t’animem a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura.

Aquesta iniciativa és un compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona que es desplega a les biblioteques del Barcelonès, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental , Bages, Collserola i del territori del Montserratí.

L’activitat forma part d’un cicle de tallers que està organitzant la Biblioteca aquesta setmana. De cares a demà dimecres, organitzen el taller familiar “Estalvi i depuració d’aigua”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES