IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i la Grada 1914 organitzen un bus d’animació per acompanyar...

El CFTordera i la Grada 1914 organitzen un bus d’animació per acompanyar al primer equip en la fase d’ascens a primera catalana

S’ofereixen dos packs, un per aficionats/des on s’inclou el servei de transport als 3 desplaçaments i una samarreta, i l’altre per a les empreses

El play-off d’ascens a primera catalana dona el tret de sortida aquest cap de setmana. El CFTordera per primera vegada a la història s’ha classificat per pujar de categoria després d’acabar la primera fase en segona posició. Per aquest motiu, el club juntament amb la Grada 1914, el grup d’animació, ofereixen un pack perquè tots aquells aficionats/es puguin acompanyar a l’equip en els desplaçaments de fora de casa. El pack ofereix servei de transport de bus a Begur, Torroella i Roses (anada i tornada) i una samarreta de regal. El preu són 25 euros. També hi ha un pack per a les empreses. En aquest cas inclou una samarreta i publicitat durant tota la fase d’ascens a través de les xarxes socials. El preu són 100 euros. A més, si el CFTordera aconsegueix l’ascens, es col·locarà una placa commemorativa de la gesta amb el nom de la persona a l’entrada del camp. L’entrenador torderenc, Jose Cáceres, valorava els enfrontaments d’aquest play-off.

Jose Caceres ascens

“los afrontaremos con la máxima ilusión y ganas, será una bonita liguilla e iremos a por todas, será competitiva y todos lucharemos para estar lo más arriba posible”

Tots aquells interessats podeu contactar amb el telèfon 692 50 75 56. La intenció del club és que tothom tingui l’oportunitat de viure aquest moment històric amb l’equip.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES