IniciNoticiesEducacióTordera té un índex de segregació escolar baix

Tordera té un índex de segregació escolar baix

L’informe de la Fundació Bofill analitza tots els municipis de Catalunya que tenen més de 5.000 habitants.

La Fundació Jaume Bofill ha elaborat un informe que apunta que la segregació escolar a Tordera és baix i també està per sota la mitjana catalana.

L’informe de la Fundació Bofill analitza tots els municipis de Catalunya que tenen més de 5.000 habitants i fa una anàlisi de les dades que ha obtingut del departament d’Educació i del Síndic de Greuges.

Per mesurar la segregació escolar, es té en compte la diferència per raó d’origen de l’alumnat. Els municipis amb nivells baixos de segregació escolar són aquells amb nivells de dissimilitud per sota del 0,30 a primària i del 0,20 a secundària. Aquests municipis tenen un repartiment prou equilibrat a les dues etapes educatives obligatòries. Tordera té un valor de 0,23 a primària i del 0,18 a secundària. EL regidor d’ensenyament, Pau Megias explica que el municipi ha aplicat diferents accions per abordar el tema.

Pau segregació

“anem treballant en aquesta línia amb la col·laboració de la diputació de barcelona”

L’informe de la Fundació Bofill apunta que s’ha de tenir en compte que reduir la segregació escolar és un procés i que no existeixen fórmules úniques per abordar-la.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES