IniciNoticiesSocietatEls Mossos detenen el presumpte autor de dos robatoris violents comesos en...

Els Mossos detenen el presumpte autor de dos robatoris violents comesos en forns de pa de Tordera i Palafolls

El detingut, de 64 anys, va intimidar els treballadors amb una escopeta

Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar van detenir, el 3 de febrer, un home de 64 anys com a presumpte autor de dos robatoris violents comesos a Tordera i Palafolls.

El primer dels robatoris va tenir lloc el 28 d’octubre. Pels volts de les 05:20 hores un home va intimidar el treballador d’un forn de pa de Tordera amb una escopeta i va sostreure els diners de la caixa enregistradora.

Tres dies més tard, el dia 31, va intentar un segon robatori en un forn de pa de Palafolls, on també va esgrimir una escopeta. En aquest cas l’actuació d’una de les víctimes va permetre que el lladre no aconseguís robar res.

 La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar es va fer càrrec de la investigació i va permetre identificar el presumpte autor, un home de 64 anys amb antecedents policials al que també li constava vigent una ordre de detenció emesa per un Jutjat d’Instrucció d’Albacete.

 El dia 4 de febrer va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, qui va decretar llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se cada 15 dies al jutjat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES