IniciNoticiesSocietatReobert el parc infantil d'en Pere Botero a Cal Ros

Reobert el parc infantil d’en Pere Botero a Cal Ros

També s’ha pintat un nou mural les parets exteriors de l’edifici de Cal Ros, on actualment hi ha oficines de l’Ajuntament

Aquesta setmana s’ha reobert el parc infantil d’en “Pere Botero” instal·lat a la plaça de Cal Ros.

Un espai renovat que compta amb un nou cautxú de protecció al terra, nova zona de bancs i una capa d’impermeabilització que ha permès eliminar les anteriors filtracions d’aigua de la pluja cap als locals comercials del Camí Ral. 

Durant la primera fase es van col·locar els gronxadors amb un nou sistema d’ancoratge que ha permès eliminar els problemes del paviment. Aquest espai compta amb un conjunt multi-joc de la temàtica de la llegenda d’en Pere Botero. La segona part dels treballs van consistir en posar a punt les diferents estructures infantils, construcció del cautxú i distribució dels bancs. Aquesta estructura compta amb un tobogan, un gronxador doble i un giratori.

D’altra banda, s’ha pintat un nou mural les parets exteriors de l’edifici de Cal Ros, on actualment hi ha oficines de l’Ajuntament. Es tracta d’un mural inspirat en la feina que s’hi duu a terme diàriament i de la història de l’edifici. Les parets les omplen una reproducció dels plànols originals de l’antic CAP, el cadastre de 1850, entre d’altres. Ho explica la regidora d’obres i serveis, Bàrbara Vergés.

Bàrbara Cal Ros

“s’ha intentat plasmar les diferents àrees que hi ha en l’edifici municipal”

Encara queda l’última fase de reubicació de l’espai i el muntatge de nous elements que acabaran de donar forma a la plaça.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES