IniciNoticiesSocietatLocalitzen a Fogars una furgoneta robada carregada amb 21 plaques de cuina...

Localitzen a Fogars una furgoneta robada carregada amb 21 plaques de cuina per valor de 16.000 euros

La Guàrdia Municipal va veure el vehicle sospitós i va descobrir el carregament. Els Mossos investiguen d’on procedia la càrrega suposadament robada

La Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva ha localitzat una furgoneta robada carregada amb 21 plaques de cuina per valor de 16.000 euros.

El cos policial va fer la troballa el passat 1 de desembre, quan agent va veure el vehicle estacionat en un punt del poble on no devia i li va semblar sospitós.

En el vehicle no hi havia ningú i se sospita, que el seu o els seus ocupants van fugir en veure la presència policial.

El policia va comprovar les plaques de la matrícula i va veure que era una furgoneta robada. Per aquest motiu, va traslladar el vehicle sostret fins al dipòsit municipal. A dins hi havia 21 plaques de cuina de la marca Siemens, que se sospita que són robades i que tenen un valor d’uns 16.000 euros.

Arran dels fets, els agents de la Guàrdia Municipal van contactar amb el propietari del vehicle i juntament amb els Mossos se li va retornar. Pel que fa al carregament descobert pel cos policial local, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners s’han fet càrrec d’investigar d’on procedeix per aclarir d’on s’ha sostret, si és el cas, tal com se sospita.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES