IniciAppSindicats d'infermeres i d'auxiliars sanitaris s'afegeixen a la vaga de metges del...

Sindicats d’infermeres i d’auxiliars sanitaris s’afegeixen a la vaga de metges del gener

La convocatòria s’ha fixat per al 25 i 26 de gener i ara s’hi sumarien infermeres, auxiliars o farmacèutics de l’àmbit públic i privat

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, que agrupa vuit organitzacions minoritàries, s’afegeix a la vaga de dos dies que ha convocat el sindicat majoritari Metges de Catalunya (MC) per al 25 i el 26 de gener.

Això implicarà que també es mobilitzin infermeres, auxiliars d’infermeria, farmacèutics o administratius per reclamar millores en la sanitat pública. Des de la mesa sindical afirmen que estan topant amb la “inacció del govern” dins d’un “clima de tensió extrema dins del sector”.

Entre les reivindicacions hi ha equiparar les condicions laborals del personal del sistema públic o establir ràtios adequades entre professionals i usuaris. També demanen que es planifiquin les places sanitàries per donar resposta a les jubilacions dels propers anys i a altres necessitats. Octavi Rodríguez és secretari d’organització d’infermeres de Catalunya,

Vaga infermeres

“és un clam de tots els professionals que ja no podem més”

representants de la mesa han demanat “unitat d’acció” davant de la “situació límit que viuen els professionals de la salut a Catalunya”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES