IniciNoticiesSocietatL’Associació de propietaris de Roca Rossa anuncia el retorn de les Festes...

L’Associació de propietaris de Roca Rossa anuncia el retorn de les Festes Populars aquest divendres 12 d’agost

L’espai dedicat a les entitats de Tordera entrevista a la Sonia González, membre de la comissió de festes de l’Associació de propietaris de Roca Rossa, i en Manuel González, representant de la junta de l’entitat, per parlar sobre la situació de la urbanització i explicar la programació de les Festes Populars de Roca Rossa.

Els membres de l’entitat han anunciat el retorn de les Festes Populars el divendres 12 d’agost fins al dilluns 15. Alhora, es mostren molt positius i han preparat una programació molt extensa, on la majoria d’activitats estan destinades als més petits. A més, han desvelat quines seran les novetats que incorporen dins la festa. Escoltem a la Sonia González, membre de la comissió de festes.

Sonia Gonzalez

Les Festes Populars de Roca Rossa començaran aquest divendres 12 d’agost a les 18:00h de la tarda amb el pregó. Seguidament, de 18:30h a 20:00h de la tarda es portarà a terme jocs per a totes les edats, torneigs de petanca, domino i futbol. A la nit, els veïns podran gaudir d’un ball a càrrec del DJ Recio i de jocs per adults.

Durant el cap de setmana, els veïns podran gaudir d’una xocolatada gratuïta i de jocs d’aigua per a totes les edats (lliscador d’aigua i bou mecànic). D’igual forma, podran participar en la festa de l’espuma del diumenge a les 12:00h del matí. Finalment, el dilluns és dura a terme l’Aplec de la Mare de Déu de Roca Rossa i una arrosada. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES