IniciNoticiesEsportsLa Perxa d’Astor i l’Equip Bitlla guanyen les Bitlles a la Fresca...

La Perxa d’Astor i l’Equip Bitlla guanyen les Bitlles a la Fresca 2022

34 equips han participat en aquest tradicional torneig de bitlles que un any més ha sigut tot un èxit

El passat divendres es va posar punt final a cinc dies de competició al Parc de la Sardana. Més de 220 participants han format part de l’edició d’enguany, una edició que suposava el retorn del torneig després de dos anys sense celebrar-se.

En Quim Caballé, president de la Penya del Bistec, es mostra content de l’ambient viscut aquests dies.

Quim Caballé 1

S’ha vist a l’ambient que la gent disfrutava molt. En aquest sentit, estem molt contents, igual que a nivell competitiu que ha estat molt igualat.

A la categoria d’equips Federats, la Perxa d’Astor es van emportar el campionat, amb 1716 punts, jugant-s’ho tot amb la Penya del Bistec a l’última tirada. Només cinc punts van acabar dictaminant la segona posició per la Penya del Bistec amb 1711 punts. El Barri de Pequín van finalitzar tercers amb 1706 punts. En categoria No Federats, l’Equip Bitlla van guanyar aquesta edició en aconseguir 1594 punts. En segona posició, l’equip Marfallones Estrallufades amb 1565 punts, i el tercer lloc el va obtenir l’equip 4×4 amb 1514 punts.

A la categoria de jugadors Federats va quedar en primera posició Mario Lucero del Club Bitlles Gaserans amb 79,3 punts de mitjana. En segon lloc, Xavier Comas del Barri de Pequín amb 78,6 punts de mitjana. I en tercer lloc, Xavi Sagalés dels Caradures amb 76 punts de mitjana.

Pel que fa als jugadors No Federats va guanyar Manel Garcia del 4×4 amb 69,5 punts de mitjana. Seguit de Carlos Acosta dels Esbuskeskerra amb 69 punts de mitjana. Finalment, Juanma Esteban del Marfellones Estrellufades amb 67,5 punts de mitjana va quedar tercer.

En Quim Caballé destaca l’alta participació de la gent jove en aquesta edició de les Bitlles a la Fresca.

Quim Caballé 2

Hem notat molt jovent, però segueix havent-hi gent de totes les edats i és part de l’èxit, aquesta barreja de generacions

La jornada de divendres va acabar amb botifarrada i l’entrega de premis.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES