IniciNoticiesSocietatPluges d’estels decoren la Plaça Rabert durant aquest estiu

Pluges d’estels decoren la Plaça Rabert durant aquest estiu

Aquest any, ho fan amb la col·laboració de l’entitat torderenca La Capsa dels Records dedicada a la creació de records per nadons estrella.

Els veïns i comerciants de la Plaça Rabert impulsen, un any més, una acció per decorar aquesta zona del nucli històric. L’objectiu és dinamitzar i embellir aquest indret durant els mesos d’estiu, coincidint amb la realització de diversos actes, entre ells la festa major.

Aquest any, ho fan amb la col·laboració de l’entitat torderenca La Capsa dels Records dedicada a la creació de records per nadons estrella. Maria Simón, de l’associació la Capsa dels Records, explica el sentit de la decoració.

Decoració Rabert 1

La decoració de la plaça és diferent cada any, i aquest 2022 es vol crear una pluja d’estels.La Capsa dels Records va fer una crida a través de les xarxes socials a les famílies que volguessin que el seu nadó estrella formi part de la composició. Ho detalla Maria Simón.

Decoració Rabert 2

Prop de 100 famílies han participat de l’acció. A la nit, els estels s’il·luminen gràcies a la seva fluorescència. La decoració de la plaça ja es pot gaudir i compta amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES