IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DISSABTE L’OBRA EL LLIBRE IMAGINARI DE LA COMPANYIA...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DISSABTE L’OBRA EL LLIBRE IMAGINARI DE LA COMPANYIA LA BALDUFA DINS EL CICLE DE TEATRE, MÚSICA I CINEMA FAMILIAR.

La programació estable del teatre clavé presenta aquest dissabte, 10 de novembre una nova proposta del cicle de teatre, música i cinema familiar, co-organitzat amb l’associació de comerciants de Tordera Centre. La Companyia La baldufa representarà l’obra “El llibre imaginari”, una història sobre un món uniforme i monòton que a partir de l’aparició d’un llibre trenca la seva rutina. El director del teatre clavé, Josep Navarro recorda que aquest va ser un dels espectacles més atractius de la temporada passada, per públic infantil.

L’espectacle serà dissabte, 10 de novembre a les 6 de la tarda. La funció està co-organitzada amb l’associació de comerciants de Tordera Centre, que ofereixen descomptes en les botigues associades de 2 euros per poder veure aquesta funció. Les entrades amb preu de 5 euros es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES