IniciAppEl joves de 18 a 29 anys es podran posar la tercera...

El joves de 18 a 29 anys es podran posar la tercera dosi 8 mesos després de la segona

Totes les persones majors de 18 anys ja poden rebre la tercera dosi de la vacuna contra la covid a Catalunya. Aquest dimecres, Salut ha obert l’última franja d’edat que faltava, la de persones d’entre 18 i 29 anys.

Com la resta, poden demanar cita per rebre la dosi de reforça a través de la web de Salut. En tot cas, caldrà que hagin passat almenys vuit mesos des que van rebre la segona dosi.

Una condició que la immensa majoria no complirà fins a finals del mes de març, perquè la campanya de vacunació per als majors de 16 anys va començar a l’estiu.

El 34,5% de la població catalana ha rebut la tercera dosi de la vacuna. La franja d’edat amb el percentatge més elevat són els majors de 80 anys, amb el 86,5% de persones amb la dosi de reforç. 

Pel que fa a l’última franja que s’ha obert per rebre-la, la de persones d’entre 30 i 39 anys, divendres passat, s’han vacunat amb la tercera dosi el 18,8%.

Mentre la campanya per la tercera dosi avança, ja s’ha autoritzat la quarta per a persones vulnerables. Són, entre d’altres, malalts de càncer, de fibrosi quística, trasplantats, persones que facin diàlisi o que han de prendre tractaments immunosupressors.

ÚLTIMES NOTÍCIES