IniciAppComença la programació 2022 del Teatre Clavé

Comença la programació 2022 del Teatre Clavé

Aquest mes s’ha estrenat la segona part de la programació estable del Teatre Clavé. Des del 21 de gener i fins el mes de maig el Teatre Clavé acull desenes d’espectacles per a tots els públics i gustos.

La programació comença aquest divendres 21 de gener amb cinema familiar: “El Diari de la Florentina” serà projectada a les 18:00h de la tarda. Una obra recomanada per majors de 3 anys. Les entrades ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

El 30 de gener arriba l’espectacle teatral Nueva York en un poeta. En fa una sinopsi el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

programacio estable 1

El mes de febrer comença amb un espectacle del cicle familiar el dia 12; Joc de Cadires. El 20 de febrer torna una de les peces més exitoses de Barcelona: “Històries d’un senglar”, protagonitzat per Joan Carreras i Gabriel Calderón. Un dels espectacles claus de la temporada, envoltats de texts de Shakespeare.

A partir del mes de març arriba el Festival Zero. Una programació que ja arriba a la seva cinquena edició. N’avança detalls Josep Navarro.

progrmacio clave 2

El mes de març comença el 5 de març amb la pel·lícula “Les vides de Marona” (de l’amor d’una gosseta amb els seus amos) i tanca el 27 de març amb un recital líric: Tenor i Bariton. L’1 d’abril es proposa “Kaixes”, un joc d’imaginació i música.

L’1 de maig tanca la programació amb música tradicional, però molt original, sota el nom de Fetén Tradicional: una parella de músics que recuperen el repertori de música popular d’arreu del país.

Enguany el Teatre ofereix diferents paquets d’entrades:

PAQUETS EN FAMÍLIA

  • 3 entrades per 1 espectacle – 16€ | socis AE – 11€
  • 4 entrades per 1 espectacle – 19€ | socis AE – 13€

Les entrades ja estan obertes i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES