IniciAppEls infants de Tordera ja es poden vacunar contra la COVID-19

Els infants de Tordera ja es poden vacunar contra la COVID-19

La Regió Sanitària Girona ha donat el tret de sortida a la vacunació contra la COVID-19 dels infants de 5 a 11 anys, amb l’administració de les primeres dosis amb cita als punts vacunals de la Generalitat de Catalunya a Girona (de 16:00h a 19:00h) i a l’Espai Mercat de Calella (de 15:00h a 19:00h). En els dies següents s’aniran obrint la resta de punts de vacunació pediàtrica, un total de 9 punts de vacunació per a nens/es de 5 a 11 anys distribuïts arreu del territori i d’abast supramunicipal.

L’estratègia es complementarà amb la vacunació de proximitat en diversos centres d’atenció primària per als infants inscrits a l’Àrea Bàsica de Salut corresponent. Així, inicialment a la Regió Sanitària de Girona, alguns CAP també podran vacunar a infants de 5 a 11 anys de la seva àrea bàsica de salut. Tordera serà un d’aquests casos, pels quals s’informarà properament sobre el període en que es podrà demanar cita prèvia. Totes les famílies de Tordera que vulguin vacunar des d’avui els seus nens i nenes ja podran fer-ho als centres de vacunació massius més propers (Blanes, Pineda, Calella).

Tots els punts de vacunació fan la seva pròpia programació, que s’anirà adaptant cada setmana. Les famílies han de demanar hora per vacunar els seus infants a vacunacovidsalut.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES