IniciAppLa Diputació de Barcelona i Creu Roja promouen una campanya de voluntariat...

La Diputació de Barcelona i Creu Roja promouen una campanya de voluntariat amb gent gran per combatre la soledat no desitjada

Amb el lema #GransLovers, la Creu Roja i la Diputació de Barcelona impulsen per setè any la campanya de captació de voluntariat amb gent gran amb l’objectiu de fer front a la soledat no desitjada d’aquest col·lectiu, una situació que s’ha vist especialment agreujada pel context de pandèmia. La campanya pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la importància dels programes dedicats a la gent gran i animar més persones a unir-se a l’equip de voluntaris i voluntàries que els fan possibles. N’ha donat més detalls la responsable de gent gran de Creu Roja a l’Alt Maresme, Roser Casanovas.

voluntariat creu roja

La campanya es du a terme de l’1 al 12 de desembre i es pot seguir a través de Twitter, Facebook i Instagram amb l’etiqueta #GransLovers. En aquestes xarxes també s’emet l’espot de la campanya, que reflecteix com d’important és el paper del voluntariat a l’hora de lluitar contra la solitud  de la gent gran. Per apuntar-se es pot trucar al 93 762 54 11 o de forma presencial a l’oficina de Creu Roja de Pineda.

ÚLTIMES NOTÍCIES