IniciAppLa Penya Barcelonista de Tordera celebra l'assemblea ordinària de socis amb el...

La Penya Barcelonista de Tordera celebra l’assemblea ordinària de socis amb el repte de créixer i arribar a nous públics

Aquest divendres passat el local social de la Penya Barcelonista de Tordera va acollir l’habitual assemblea ordinària de socis d’aquest any 2021. Després de frenar tota la seva activitat durant un any i mig per culpa de la pandèmia, l’agrupació tornar a tenir altra vegada tots els fronts oberts amb la seva tradicional activitat de ser convertir-se en el punt neuràlgic de seguiment del FCBarcelona al municipi. L’assemblea de socis va comptar amb una cinquantena de socis que de nou es van tornar a unir per conèixer l’estat dels comptes i el cens de simpatitzants barcelonistes. En Lluis Agell president de l’entitat expressava la seva satisfacció per tornar-se a reunir en un any on celebren el seu 25è aniversari.

Agell balanç penya 1

Agell remarcava que el repte més urgent que tenen és intentar “rejovenir” la massa social culer torderenca i fer créixer també el nombre de socis/es. Detallava els avantatges que tenen les persones que es fan penyistes.

Agell balanç penya 2

El FCBarcelona també va enviar una representació a l’assemblea, la torderenca Núria Vilageliu membre de l’àrea social va fer debat i viure incito la trobada.
Ella mateixa en declaracions a Ràdio Tordera compartia les sensacions que havia viscut durant la reunió.

Vilageliu balanç penya 3

L’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia i el regidor d’esports Pau Megias també van ser presents durant l’assemblea ordinària. En total 136 socis són els que actualment militen a la penya barcelonista torderenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES