IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE LA PROMOCIÓ DE LA VILA ESCALFA MOTORS PER LA...

LA REGIDORIA DE LA PROMOCIÓ DE LA VILA ESCALFA MOTORS PER LA FIRA DEL RAM, I PUBLICA LA NORMATIVA DE PARTICIPACIÓ I LES SOL·LICITUDS D’INSCRIPCIÓ PER EMPRESES

La Regidoria de Promoció de la Vila ha publicat la normativa de participació i les sol·licituds d’inscripció per a la celebració de la Fira Mercat del Ram de Tordera, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de març de 2010 al parc Prudenci Bertrana. El recinte firal, situat a l’illa del riu Tordera, té una superfície d’exposició de 40.000 metres quadrats formats per un parc arbrat, més àmplies zones d’aparcament, parc d’atraccions, programació d’actes lúdics complementaris, etc. El regidor de promoció de la Vila i Director de la Fira, Bernat Costas, ha destacat que enguany s’han proposat noves bonificacions per atraure més expositors comercials, i superar així, el llindar dels 100 participants.

Els propers 26, 27 i 28 de març del 2010 Tordera acollirà la XXXIII Fira Mercat del Ram al Parc Prudenci Bertrana. Com cada any, la Fira serà de caràcter multi sectorial, consolidada amb el temps com una de les fires de referència de les comarques del Maresme i de La Selva. Les empreses interessades en inscriure’s, podran prendre part de la Fira Mercat del Ram de Tordera mitjançant una instància normalitzada al registre de l’Ajuntament de Tordera abans del dia 12 de març. El model d’instància es podrà recollir a les oficines de Promoció de la Vila de l’Ajuntament de Tordera o descarregar des del lloc web www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES