IniciNoticiesEsportsUNS INDIVIDUS ROBEN 160 METRES DE FIL ELÈCTRIC DEL CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS...

UNS INDIVIDUS ROBEN 160 METRES DE FIL ELÈCTRIC DEL CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS DE TORDERA.

La setmana passada va desaparèixer tot el cablejat elèctric que donava llum al camp de futbol de Tordera. En concret els lladres es van endur més de 160 metres de fil. Per fer-ho els lladres van lligar el fil a un cotxe i estirant van aconseguir arrencar tot el cablejat del camp. Tot apunta que primer van tallar el principi del cable i amb un cotxe se’l van acabar d’endur tot. La policia local com els Mossos d’Esquadra estan investigant qui pot ser l’autor material del robatori, i tot apunta a què podria haver estat la famosa Banda del Cobre que ja havia operat en altres comarques. El regidor d’esports, Rafel Matas assegura que està previst que durant aquesta setmana s’instal·li de nou tot el cablejat del camp de futbol i que els equips del futbol base puguin tornar a entrenar amb normalitat.

Rafel Matas lamenta aquest succés, i assegura s’estudiarà reforçar la seguretat de l’espais amb l’instal·lació d’una càmera de vigilància.

El consistori estima que aquest fet els costarà entorn a 2.000 euros de material més la mà d’obra. I els problemes afegits que comporta que el camp nou es quedi sense llum. Mentre durin les tasques d’instal·lació del cablejat del camp de futbol, tots els equips que utilitzaven les noves instal·lacions ara entrenen al camp vell.

ÚLTIMES NOTÍCIES