IniciAppFins el 14 de setembre les entitats poden sol·licitar les subvencions per...

Fins el 14 de setembre les entitats poden sol·licitar les subvencions per projectes i activitats

L’Ajuntament de Tordera ha obert la convocatòria per a què les entitats i associacions locals puguin sol·licitar les subvencions per a projectes i activitats del 2021.

Amb aquest convocatòria es pretén definir el conjunt de condicions i el procediment a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de subvencions que atorgui l’Ajuntament de Tordera a projectes i activitats d’utilitat pública o d’interès social dutes a terme per entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar suport econòmic al funcionament d’aquestes entitats i a la realització dels esmentats projectes i activitats.

Les sol·licituds, amb la documentació requerida es presentaran al Registre General de l’Ajuntament de Tordera i el termini finalitzarà el 14 de setembre de 2021. En aquest sentit, la presentació haurà de ser  telemàtica i només en casos excepcionals i degudament justificats es permetrà la presentació presencial.

Les subvencions seran destinades al funcionament general de les entitats o a l’execució de projectes i activitats que es puguin encabir en algun dels programes de subvencions i que es realitzin en l’àmbit de Tordera o a fora si tenen un interès per al municipi.

A la web de l’Ajuntament (www.tordera.cat) es pot trobar tota la documentació relacionada.

ÚLTIMES NOTÍCIES