IniciNoticiesSocietat UN JUTGE ORDENA TANCAR EL CLUB DIANA A TORDERA I EL...

UN JUTGE ORDENA TANCAR EL CLUB DIANA A TORDERA I EL CLUB MARGARITA DE VIDRERES, DESPRÈS DEL CONTROL REALITZAT LA SETMANA PASSADA, TAL I COM INFORMAVA RÀDIO TORDERA.

Un jutge ha ordenat clausurar dos prostíbuls de Vidreres i Tordera, i fins i tot els ha tallat el subministrament elèctric perquè no puguin tornar a obrir les portes de manera clandestina. Una de les darreres modificacions del Codi Penal permetria perseguir aquelles persones que es lucrin directament amb l’activitat de les prostitutes i el jutjat ha interpretat que suposadament aquest seria el cas del propietari d’aquests establiments. Es tracta, no obstant això, d’una mesura excepcional, ja que no és freqüent que la justícia adopti solucions d’aquest tipus.
El jutge que ha pres aquesta determinació va indicar dijous passat als Mossos d’Esquadra que es desplacessin als clubs Margarita, a Vidreres, i Diana, a Tordera. Tal i com us informava Ràdio Tordera, dijous passat, els mossos d’esquadra van realitzar de matinada un control en aquest prostíbuls, per comprovar que no és vulnerava la legalitat. Els mossos d’esquadra han precintat l’entrada dels dos clubs, regentats pel mateix propietari. El cas, encara està obert i s’esperen més decisions judicials.

ÚLTIMES NOTÍCIES