IniciAppMés de 8.000 persones participen en les activitats del Festival de Festa...

Més de 8.000 persones participen en les activitats del Festival de Festa Major

Punt i final al Festival de Festa Major de Tordera. La proposta cultural que ha substituït la tradicional festa major, rep un bon balanç per part de l’organització.

La crisi del coronavirus no ha aturat l’activitat cultural del poble durant les jornades de celebració de Sant Bartomeu i els dies que l’envolten. El control total, la confiança en l’organització i el respecte cap a les mesures de seguretat han estat els factors claus per al balanç positiu de l’activitat. El regidor de festes, Pau Megias destaca que enguany han pogut diversificar els espais de celebració del festival de Festa Major.

balanç festa major 1

Més de 8000 persones han gaudit de les activitats del festival. Les activitats amb més participació, han estat l’espectacle d’en Quim Masferrer amb més de 1200 espectadors i els concerts de tribut d’ABBA o SAU. Els concerts de la Principal de la Bisbal i la Costa Brava, a la tarda, han reunit més de 600 cadascun. Pau Megias es troba satisfet de la participació i respecte que hi ha hagut.

balanç festa major 2

Properament s’engegarà una enquesta de satisfacció per conèixer els aspectes a millorar en properes edicions.

balanç festa major 3

Les activitats del festival de festa major van finalitzar dijous passat amb un espectacle de Pere Cot i el concert de l’orquestra Montecarlo a l’espai Plaça.

ÚLTIMES NOTÍCIES