IniciAppAprovada una moció per defensar la igualtat a l’esport

Aprovada una moció per defensar la igualtat a l’esport

El Ple Municipal va aprovar una moció per fomentar l’esport femení i la igualtat en la pràctica esportiva. La moció presentada per ERC + Gent de Tordera + Jovent Republicà defensa que el consistori promocioni l’esport femení a nivell escolar, federat o amateur. Així mateix, també es busca impulsar campanyes a les escoles i clubs esportius per fomentar el respecte i igualtat en aquest àmbit.

És una proposta inclosa dins de la declaració de Tordera com a municipi feminista. Marta Paset, d’ERC, explica un dels problemes en què s’han trobat les dones recentment:

mocio esport erc

Des de +Tordera es compartia l’objectiu de la moció. El regidor Xavier Pla defensava el motiu de la presència de la dona i criticava la situació actual.

mocio esport +tordera

Per part de Ciutadans, Míriam Rocabruna votava favorablement.

mocio esport cs

En Comú Podem Tordera recorda que “cal posar remei” no només en l’àmbit esportiu sinó en tota la societat. Escoltem el regidor Salvador Giralt.

mocio esport ecp

Des de govern, el PSC recolzava la moció d’acord amb la idea d’aconseguir la igualtat. Ho defensa Toñi Garcia.

mocio esport psc

Junts per Tordera també votava favorablement. Tal i com ha assegurat el regidor d’esports, Pau Megias, es mostra satisfet de l’oferta esportiva femenina a Tordera. A més, ha volgut defensar les escoles afirmant que “no hi ha cap centre educatiu del municipi que segregui en l’esport”. El regidor exposa les dades de Tordera:

mocio esport junts

La moció va quedar aprovada per unanimitat del ple municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES