IniciAppEls Maduixots tornen a plaça

Els Maduixots tornen a plaça

Els Castellers de l’Alt Maresme, els coneguts com a “Maduixots”, tornaran a plaça aquest cap de setmana en motiu de la Festa Major de Pineda de Mar. L’actuació consistirà en un pilar simbòlic com s’ha vist en altres poblacions. Tindrà lloc a les 12 del migdia, a la sortida de l’Ofici Solemne, a la plaça Catalunya, davant de Can Comas. Després s’hi podrà veure la ballada de Danses de Pineda.

Els Maduixots havien programat la seva tornada amb pilars a les Festes Majors dels seus municipis, tot seguint els protocols de la Coordinadora de Colles Castelleres (CCCC) i el Pla de Represa de Cultura Popular del Departament de Cultura i el PROCICAT. La precaució davant la “cinquena onada” de la pandèmia a principis d’estiu ha portat els castellers a anul·lar la seva participació a Blanes, Santa Susanna, Malgrat i Tordera. 

El ritme de vacunació i la baixada de la incidència ha permès als Maduixots tornar a l’activitat en unes condicions molt especials, però que permetran pilars a les Festes Majors de Pineda, Palafolls i Calella.

Els castellers estan assajant per preparar aquests pilars en grups bombolla de 25 persones com a màxim i amb estrictes mesures de prevenció i rastreig. Els assajos son els divendres a les 8 del vespre a l’escola Sant Jordi de Pineda.

ÚLTIMES NOTÍCIES