IniciNoticiesSalut LA CAMPANYA "MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE" TORNA A ENGEGAR-SE UN ANY...

LA CAMPANYA “MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE” TORNA A ENGEGAR-SE UN ANY MÉS A TORDERA GRÀCIES A LA INICIATIVA DE L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT, QUE COMPTARÀ AMB LA COL·LABORACIÓ DE DIFERENTS ENTITATS LOCALS.

L’Associació de Voluntariat de Tordera coordinarà, un any més, l’acte de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Seguint l’experiència de l’any passat diferents entitats locals instal·laran parades arreu del mercat de Tordera amb guardioles i material d’estiu de la campanya.

Nuria Fuster, explica que l’objectiu de la campanya, és recaptar fons per l’investigació de possible solucions per acabar amb l’esclerosi múltiple.

L’associació de Voluntariat, és l’encarregada de coordinar les entitats de Tordera participants en la campanya. El president del voluntariat, Llorenç Camps explica les activitats preparades a Tordera.

En les parades, es trobaran samarretes, motxilles i altres productes relacionades amb la campanya, tal i com explica llorenç Camps.

L’Ajuntament de Tordera participarà en la causa destinant tota la recaptació que es faci diumenge a la piscina municipal a la Fundació Esclerosi Múltiple. L’horari de l’instal·lació serà l’habitual.

ÚLTIMES NOTÍCIES