IniciNoticiesRegidoriesEL CASAL DE JOVES ORGANITZA ACTIVITATS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

EL CASAL DE JOVES ORGANITZA ACTIVITATS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

La Regidoria de Joventut  ha organitzat a través del casal de joves diferents activitats per potenciar el debat i la reflexió amb els joves envers la violència de gènere.
Avui a les 5 de la tarda tindrà lloc el taller de manualitats “crea el teu distintiu contra la violència de gènere”, dimecres 25 i divendres 27 de novembre, a partir de les 5 de la tarda, el taller participatiu “El semàfor”  (del projecte “Talla amb els mals rotllos” de la Generalitat de Catalunya). Ens explica els tallers la dinamitzadora juvenil, Carme Lopez.

Les Nacions Unides defineixen la violència contra les dones com qualsevol acte de violència de gènere que pugui tenir com a resultat un dany o sofriment físic, sexual, o psicològic per a la dona, així com les amenaces d’aquests actes, la coacció o la privació arbitraria de la llibertat, tant si es produeixen a la vida pública com a la privada. Actualment es tracta d’un tema de tractament prioritari en l’agenda política i social de la majoria de països desenvolupats.

ÚLTIMES NOTÍCIES