IniciAppLa Corporació de Salut del Maresme i la Selva edita un conjunt...

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva edita un conjunt de vídeos sobre com fer un bon ús de l’eConsulta

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha elaborat i ha posat a l’abast de la ciutadania un conjunt de vídeos divulgatius sobre quan és adequat, i quan no, utilitzar l’eConsulta, una eina que s’hi accedeix a través del portal La Meva Salut i que facilita la comunicació entre els pacients i els seus professionals sanitaris de referència de forma virtual. Des de finals de l’any 2020 aquest nou servei s’ha anat desplegant progressivament als centres de primària de la Corporació.

Professionals del servei d’Admissions de les àrees bàsiques de Malgrat de Mar i Lloret són els encarregats d’explicar de forma resumida i gràfica a la població quan és recomanable fer ús d’aquesta eina digital i quan no s’hi ha de recórrer. Així mateix també es facilita un tutorial perquè les persones que encara no han accedit a aquest servei sàpiguen com fer-ho. Els vídeos estan disponibles a la pàgina web de la Corporació www.salutms.cat, en català i castellà, a l’apartat ciutadà > informació > La Meva Salut.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’estratègia de continuar potenciant les eines telemàtiques de salut que els pacients tenen al seu abast, com és La Meva Salut, i que els permeten fer diferents tràmits sense haver de desplaçar-se als centres. Precisament en un context de pandèmia com l’actual provocat per la Covid-19 s’ha procurat disminuir, en aquells casos que ho permetien, la presencialitat a les consultes per evitar el risc de contagi.

ÚLTIMES NOTÍCIES