IniciNoticiesEducacióTORDERA ACOLLIRÀ UN CURS PROMOGUT PER LA DIPUTACIÓ I CREU ROJA PER...

TORDERA ACOLLIRÀ UN CURS PROMOGUT PER LA DIPUTACIÓ I CREU ROJA PER DONAR FORMACIÓ DE PRIMERS AUXILIS ALS JOVES D’ESO.

L’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb la Creu Roja, a fi de realitzar, entre d’altres activitats, cursos i tallers en tema de primers auxilis a més de vint municipis de la demarcació. Tordera serà un dels municipis beneficiats en aquesta campanya.

Els cursos tenen una durada de vuit hores i van destinats a responsables i professionals de menjadors, personals de la vigilància de centres escolars i cívics i monitors d’activitats escolars. El seu objectiu últim és facilitar-los els coneixements bàsics en primers auxilis per a actuacions ràpides en situacions d’emergència.Els tallers duren quatre hores i es fan en grups classe de joves de 4t d’ESO. Els seus objectius són conscienciejar el grup sobre la necessitat d’afrontar amb serenitat i eficàcia la situació d’urgència i automatitzar les accions davant una situació d’emergència mitjançat la capacitació de l’alumnat.

La diputada de l’àrea, Dolors Gómez ens parla sobre els objectius d’aquesta campanya que impulsen juntament amb creu roja.

De Tallers de primers auxilis en el medi escolar per a joves, se’n faran un total de 60 repartits entre ells a pobles com Canet de Mar, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Berga i Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES