IniciAppAquest cap de setmana derbi de futbol d’empreses entre el Torderenc i...

Aquest cap de setmana derbi de futbol d’empreses entre el Torderenc i el Veterans Tordera Sant Andreu

Per aquesta propera jornada esportiva dels conjunts sènior del municipi, tenim quatre partits programats en total, un d’ells es viurà d’una forma especial al municipal d’esports. Pel dissabte a les 18:00h dins de la jornada 13 del grup 5 de la categoria de futbol d’empreses tenim derbi entre el Torderenc i els veterans Sant Andreu. Els dos conjunts es troben amb opcions per lluitar pel primer grup. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube. Millor ho té el Sant Andreu que, amb un partit pendent, només depèn d’ell mateix per acabar líder si guanya demà, ja que l’última jornada de la setmana que ve, hi haurà duel directe de la primera posició entre el Sant Andreu i el Ca la Guidó.

A les 20:00h del vespre, el CEEB Masculí i el Futsal Tordera tancaran els seu cursos esportius. Sense res en joc pels dos equips, el Futsal Tordera disputarà el seu enfrontament de la segona divisió de futbol sala al pavelló dels Països Catalans contra el Futbol Sala Caldes de Malavella. El CEEB Tordera visitarà la pista del CEB Girona en el partit de tornada de la segona catalana. Els verds van aconseguir el triomf la setmana passada per cinc punts de diferència.

El diumenge a les 16:30h serà el torn del filial del CFTordera de la quarta catalana. Segueixen depenent d’ells mateixos per mantenir-se a la segona posició de la taula. Reben la visita al municipal d’esports del Montessori Palau.

ÚLTIMES NOTÍCIES