IniciNoticiesSocietat UNA MULTITUD DE TORDERENCS ASSISTEIXEN A L'INAUGURACIÓ DEL LOCAL DEL FORUM...

UNA MULTITUD DE TORDERENCS ASSISTEIXEN A L’INAUGURACIÓ DEL LOCAL DEL FORUM PEL TEATRE I LA CULTURA. L’ACTE VA COMPTAR AMB LA PRESÈNCIA DEL EX-PRESIDENT DE LA GENERALITAT, JORDI PUJOL I LA SEVA ESPOSA, MARTA FERRUSOLA.

El forum pel teatre i la cultura, va inaugurar divendres passat, el local de l’entitat, amb la presència de l’ex-president de la generalitat, Jordi Pujol i la seva esposa Marta Ferrusola. Una multitud de torderencs, no és van perdre l’oportunitat de saludar a Jordi Pujol i fer un cop d’ull al local de l’entitat torderenca, situat al carrer l’amistat, a prop del parc de bombers de Tordera. En un ambient distès, el president del forum, Jordi Caupena i l’ex-president de la generalitat, Jordi Pujol, van ser els encarregats de inaugurar oficialment el local, amb uns parlaments, que van despertar més d’una rialla entre els assistents.

L’ex-president de la generalitat, va analitzar per Ràdio Tordera, l’estat de l’associacionisme a Catalunya. Pujol, creu que en els darrers 20 anys s’han creat poques entitats en el país.

El president del forum pel teatre i la cultura, Jordi Caupena, no amagava divendres la seva eufòria per l’èxit de l’acte. Caupena, explica que si podrà fer en el local inaugurat.

L’inauguració del local del forum pel teatre i la cultura, va finalitzar amb un pica-pica per tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES