IniciAppAlumnes de 1r ESO de l’escola Vedruna impulsen un recapte d’aliments a...

Alumnes de 1r ESO de l’escola Vedruna impulsen un recapte d’aliments a favor del centre “De Tots”

L’escola Vedruna Tordera i la xarxa de centres de Vedruna Catalunya inicia un procés per impulsar objectius d’aprenentatge vinculats als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de la UNESCO.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible afecten molts àmbits, des de les polítiques locals, territorials i globals fins al teixit econòmic, organitzatiu, social i empresarial dels territoris. Però l’èxit passa també per acompanyar les noves generacions a desenvolupar uns hàbits que puguin tenir impactes a curt, mig i llarg termini.  Es tracta d’anar més enllà d’actuacions específiques en dies concrets. El que es busca és assolir aprenentatges, generar impactes i desenvolupar hàbits. 

En el marc del projecte ODS, els alumnes de 1r ESO de l’escola Vedruna Tordera impulsen fins el 12 de maig una recollida d’aliments a favor del centre de distribució d’aliments i roba “de tots”. Els mateixos alumnes torderencs expliquen com va sortir l’idea.

aliments vedruna 1

Es fa una crida a portar llegums, arròs, pasta, bolquers, cereals, Llet (tetrabic), productes d’higiene personal, productes per a la llar o menjar per a animals.

aliments vedruna 2

Podeu deixar el vostre donatiu a les escoles i instituts del municipi fins al 12 de maig.

ÚLTIMES NOTÍCIES