IniciAppLa policia local actua en dos accidents de trànsit ahir al migdia

La policia local actua en dos accidents de trànsit ahir al migdia

La Policia Local va actuar ahir davant dos accidents de trànsit en terme municipal. Al voltant de les 12:30h van intervenir en un accident de trànsit a la carretera GI-600 on si van veure implicats un cotxe i una motocicleta. El conductor del cotxe veí de Blanes va donar positiu a la prova d’alcoholèmia. El conductor de la motocicleta veí de Sta Coloma de Farners va resultar ferit lleu per una possible fractura de cama. Per uns minuts es va tallar la via.

Al lloc dels fets van intervenir 2 patrulles de la Policia local de Tordera, 4 patrulles de Policia de Blanes que van col·laborar amb les tasques del tall de la circulació, 1 unitat del SEM i 2 patrulles de Mossos d’Esquadra de trànsit que es van fer càrrec de les diligències.

A última hora del migdia de diumenge també es va intervenir en una topada entre dos vehicles a la GI-512. Els conductors veïns de Malgrat de Mar i Sant Cristòfol de les Fonts (Garrotxa) van ser traslladats a l’hospital de Blanes per dolor a les cervicals i tòrax.

Van participar en l’actuació 2 patrulles de la policia local de Tordera, 2 unitats del SEM i dues dotacions de Mossos d’Esquadra de Trànsit. No va ser necessari tallar el trànsit, ja que ses va desviar la circulació per dins del veïnat de Sant Pere.

ÚLTIMES NOTÍCIES