IniciNoticiesEntitats L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE, SORTEJA UN CAP DE SETMANA ANDORRA...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE, SORTEJA UN CAP DE SETMANA ANDORRA I DUES ENTRADES AL CENTRE TERMAL CALDEA, ENTRE ELS SEUS CLIENTS.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre va sortejar dissabte, un cap de setmana a Andorra per a dues persones en règim de mitja pensió en hotel cèntric de 4 estrelles i dues entrades al centre lúdic-termal Caldea-. L’acte va consistir en una exhibició de puntaires a la plaça de Joan Rabert i una mostra de treballs fets amb puntes de coixí a càrrec del col·lectiu de puntaires de Tordera. El número guanyador del viatje i les entrades a Caldea, va ser entregat per la botiga Can Verdum. El president de l’associacio de comerciants, Josep Borrell, valorava molt positivament la jornada.

Amb aquest sorteig l’Associació de Comerciants posa el punt i final a la campanya primavera-estiu mitjançant la qual s’ha volgut promocionar el comerç local. Al mes de maig es van sortejar lots de vi i cava entre tots els clients dels establiments associats i al mes de juny es va fer el sorteig de tres vals de compra per valor de 60 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES