IniciAppL’Espai Agrari de la Baixa Tordera es prepara per aprovar els estatuts

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera es prepara per aprovar els estatuts

Els consistoris de Tordera, Palafolls, Malgrat, Blanes i Santa Susanna continuen treballant per constituir l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

De fet, ja s’està pensant en mitjans de maig com a data per fer la signatura pública de la constitució d’aquesta unió dels 5 municipis així com per presentar el logotip i la pàgina web d’aquesta iniciativa, encaminada a impulsar l’espai agrari de la zona baixa de la Tordera. El regidor de medi rural, Xavier Pla assegura que estan enllestint els estatuts del projecte i que preveuen fer la presentació cap al maig.

espai agrari 1

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera té per objectiu treballar plegats amb el sector productiu agrari actual, impulsant plans i programes que serveixin per afavorir la consolidació de les empreses del sector ja existents, així com per acollir nous emprenedors. Escoltem Xavier Pla.

espai agrari 2

Per Tordera és  especialment important formar part d’aquesta iniciativa conjunta ja que, a diferència de la resta de municipis que la integren,  el seu paisatge singular permet fer compatible l’ús públic de la seva xarxa de camins i senders amb les explotacions agràries que el gestionen i que l’han fet merèixer d’especial protecció com ara a través dels programes PEIN, Xarxa Natura 2000 i la inclusió al Parc Montnegre Corredor.

ÚLTIMES NOTÍCIES