IniciAppJornada negra pels primers equips torderencs

Jornada negra pels primers equips torderencs

Cap dels primers equips torderencs ha pogut puntuar o emportar-se la victòria en aquesta jornada de competició. El CFTordera va obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports. En una nova setmana replet de baixes, van rebre la visita del Tossa dins del torneig de la segona catalana. Els de la Selva van saber aprofitar-ho i van crear les millors ocasions de gol conjuntament amb el domini del joc. Finalment 1-4 va ser el marcador final. A les 17:00h va ser el torn pel sènior femení del CEEB Tordera en el campionat de la primera divisió espanyola copa femenina. El Premià, a priori el rival més assequible del grup, va passar per sobre de les torderenques amb un resultat final de 42-82. Amb un parcial de 2-21, en el segon període, les locals poques opcions van poder tenir després per remuntar o maquillar l’electrònic.

El CPTordera va tancar el dissabte dins de la jornada 19 de l’OK Lliga Plata Nord. Van visitar la pista del CP Manlleu, el líder de la competició. Davant una desastrosa primera part on l’equip groc i vermell va encaixar 6 gols, a la segona part es va poder recuperar sensacions i el desenllaç finalment va ser de 6-4. Una oportunitat perduda per aconseguir la permanència que haurà d’esperar aquest dissabte al parroquial amb la visita del Sant Just.