IniciNoticiesComerçEL DIPUTAT DEL PSC AL CONGRÉS I ECONOMISTA, MANEL MAS, OFEREIX UNA...

EL DIPUTAT DEL PSC AL CONGRÉS I ECONOMISTA, MANEL MAS, OFEREIX UNA XERRADA A TORDERA SOBRE EL TEIXIT COMERCIAL ALS MUNICIPIS

El PSC de Tordera va oferir ahir el vespre un acte públic dins el cicle de xerrades específiques mensuals. En aquesta ocasió el convidat va ser el Diputat al Congrés i economista Manel Mas, que va oferir una xerrada sobre el teixit comercial als municipis, amb els reptes i les oportunitats que acompanyen. En declaracions a Ràdio Tordera, el diputat va exposar la seva visió sobre la situació comercial actual. Escoltem-lo.

Manel Mas també va dir que els comerciants han d’aprendre a adaptar-se constantment i que la mobilitat ha de començar a formar part de la vida dels ciutadans si volem disminuir els llindars d’atur, ja que no sempre trobarem la solució al costat de casa. Escoltem-lo.

Al final de l’acte, el regidor del PSC, Josep Romaguera, deia que la crisi en el comerç es nota a Tordera i a tot arreu.

La xerrada amb el Diputat i economista Manel Mas va tenir lloc a la biblioteca de Tordera i va finalitzar amb un refrigeri per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES