IniciAppRodriguez Picó, el grup Xiula i Carme Ruscalleda protagonistes de les activitats...

Rodriguez Picó, el grup Xiula i Carme Ruscalleda protagonistes de les activitats de la fira del ram alternativa

En el marc dels dies que s’hauria d’haver celebrat la Fira tindran lloc al teatre Clavé tres activitats a l’entorn d’aquests objectius. D’una banda, divendres, 26 de març, a les 18:15h tindrà lloc la xerrada “Adaptació al canvi climàtic. Fenòmens severs a l’Alt Maresme”, a càrrec del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó. En parla la regidora de medi ambient, Nàdia Cantero.

xerrada fira 1

En l’àmbit de la cultura de la participació, per dissabte, 27, a les 12:00h es prepara l’espectacle familiar “Big Chicken” , amb el grup Xiula. També per dissabte, 27, a les 18:30h, tindrà lloc la xerrada sobre cuina i productes de proximitat “Som hereus d’una cultura culinària, sàvia, sana i gourmet”  amb la xef Carme Ruscalleda.  Escoltem Nàdia Cantero.

xerrada fira 2

Les entrades per assistir als actes seran gratuïtes però caldrà reservar-les prèviament al Teatre Clavé a partir del 10 de març. Totes les persones (majors d’edat) que assisteixin als actes programats rebran una butlleta de participació al sorteig de Xecs Regal “Tria producte local”. 

des de fa uns mesos l’ajuntament treballa de manera transversal per assolir progressivament l’acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats a l’agenda 2030. Els últims anys, la Fira Mercat del Ram ha estat un bon aparador d´aquests objectius, especialment aquells relacionats amb el benestar, la participació, la sostenibilitat i el consum responsable i de proximitat. En aquesta línia, l’Ajuntament ha volgut organitzar per aquest any un programa d´activitats que permeti donar continuïtat a aquests valors de la Fira, més que mai relacionats en la lluita contra el canvi climàtic, l’economia circular i la cultura de la participació al nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES